Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 707

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


Un estudiant memoritza més de 13.000 decimals del nombre Pi

Publicat per el 2 de Novembre de 2019

El nombre Pi (3,1416 …) torna a estar d’actualitat després que un estudiant rus hagi memoritzat més de 13.000 dels seus infinits dígits, segons ha informat l’agència de notícies ‘RIA Novosti’, citant fonts universitàries.

Per a això, Denís Babushkin, estudiant de desè grau del Centre de Ciències Educatives Especialitzades de la Universitat Federal dels Urals, va estar exercitant la seva ment durant un any.

El passat mes d’agost es va disposar a realitzar semblant gesta a la capital russa de Moscou, i durant sis hores i vint minuts, amb descansos per escalfar, va aconseguir escriure 13.202 decimals, i va establir d’aquesta manera un nou rècord L’anterior l’ostentava un professor d’història de la ciutat de Khimki, Vladímir Kondriakov, qui va memoritzar 13.183 decimals.

[fblike]