Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 725

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


Un home intenta obrir un compte amb un bitllet d’un milió de dòlars

Publicat per el 2 de Novembre de 2019

La policia de Nebraska està buscant a un home que va intentar obrir dilluns un compte en un banc amb un bitllet fals de 1.000.000 de dòlars.

El personal de la sucursal de Pinnacle Bank, a Lincoln, va dir que l’home va entrar al matí i va presentar el bitllet en una de les finestretes ha informat ‘The Lincoln Journal-Star’.

Els empleats es van quedar atònits i li van indicar que el bitllet era òbviament fals, però, el client estava convençut que era real.Tras abandonar la sucursal, els empleats es van posar en contacte amb la policia.

Les autoritats estan revisant les càmeres de seguretat amb els enregistraments del dia en qüestió amb la intenció de demanar qualsevol informació que porti a la localització de presumpte falsificador o presumpta víctima d’un engany, ja que els treballadors van afirmar que estava completament convençut de l’autenticitat del bitllet

La Casa de la Moneda dels Estats Units no imprimeix bitllets d’un milió de dòlars milió El de major valor emès és de 10.000 dòlars.
[fblike]