Mor al 42 després d’intentar completar el repte de menjar 50 ous

Un home ha mort a l’Índia en intentar menjar 50 ous durant una competició i caure rodó al introduir-se el número 42 a la boca.

Subhash Yadav, de 42 anys, va acudir en companyia d’un amic al mercat de Bibiganj al districte de Uttar Pradesh, a Jaunpur, Índia, per participar en el certamen, el premi era de 2.000 rupies, menys de 20 euros.

Quan Yadav havia devorat 41 ous, es va disposar a menjar el número 42 i va caure inconscient a terra després de ficar-se’l a la boca, informa ‘Gulf News’.

La víctima va ser trasllada d’urgència a un hospital, des d’on va ser derivat a l’Sanjay Gandhi Post Graduate Institute of Medical Sciences, on va morir hores després com a conseqüència de la ingesta d’ous.

La seva família va refusar a fer declaracions.