Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 209

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Crèdit Andorrà Global Forum apropa l’èxit del model de Silicon Valley

Publicat per el 6 de novembre de 2019

 Andorra la Vella.-

Crèdit Andorrà organitzarà una nova conferència a l’edifici Crèdit Centre el pròxim 7 de novembre, a les 19 hores i emmarcada dins del cicle Crèdit Andorrà Global Forum.

Aquesta iniciativa és un cicle de conferències anual que va néixer amb la voluntat de posar a disposició de la ciutadania ponents de referència, per tal de fer una anàlisi de la realitat actual, però en clau de futur. En aquest cas, el col·loqui serà a càrrec de Mar Hershenson, cofundadora i sòcia gerent de Pear VC, un fons de Palo Alto que inverteix en empreses de creació recent i que gestiona 300 milions de dòlars. La conferència, que porta per títol ‘La fórmula màgica darrere de l’èxit de Silicon Valley’, abordarà temes com el model d’èxit de la que és considerada la divuitena economia del planeta, idees pràctiques per a la creació d’una empresa o què es pot fer per adaptar-se i replicar aquest model.

Tal com explica Hershenson, Silicon Valley “acull el 40% del capital risc, els dos terços dels multimilionaris tecnològics i el 50% de les OPV tecnològiques que van tenir lloc el 2018”. A més, destaca que cada any un estudiant de la Universitat de Stanford “crea una empresa multimilionària a Silicon Valley i que cada deu anys s’hi origina una important disrupció tecnològica”. La ponent també parlarà de com la inversió acompanyada d’assessorament estarà al darrere de la pròxima companyia referent que neixi a Silicon Valley.

[fblike]
Font: ANA