Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:30 06:00


oients aquí avui: 184

En antena ara

El transistor

04:30 06:00


MoraBanc col·labora amb Cuatrecasas en l’àmbit de la formació d’inversions

Publicat per el 6 de novembre de 2019

 Andorra la Vella.-

MoraBanc i Cuatrecasas, una de les principals firmes mundials d’advocats amb presència a tretze països, col·laboraran en l’àmbit de la formació i altres aspectes que puguin aportar valor als seus clients, empleats i assessors.

Aquesta col·laboració s’emmarca dins del pla de creixement estratègic que segueix MoraBanc i que inclou aliances amb empreses líders als seus sectors per aprofitar sinergies i potenciar l’oferta de valor del banc als seus clients. En aquesta línia, el mes de febrer passat, MoraBanc va signar un acord amb Golden Sachs Asset Management, un dels bancs globals més grans del món, i al mes de maig, l’entitat va anunciar una aliança estratègica amb el Grup Pyrénées, el conglomerat líder del Principat d’Andorra.

El primer esdeveniment fruit d’aquesta col·laboració entre MoraBanc i Cuatrecasas serà un conferència sobre el Brexit que es durà a terme el divendres 8 de novembre a la sala d’actes de l’edifici central del banc. La xerrada serà íntegrament en anglès, començarà a les 10 hores, i estarà dirigida especialment a inversors. Els socis de Cuatrecasas, Marco Antonio Sanz, Mike Curran i Xavier Xivillé, oferiran la seva visió del Brexit i de l’impacte que pot tenir per als inversors. L’acte serà moderat per Lorenzo Casaus, director d’Estratègia i Inversió de MoraBanc.

[fblike]
Font: ANA