Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


oients aquí avui: 102

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


Adjudicades millores a la planta baixa del comú d’Andorra la Vella

Publicat per el 7 de novembre de 2019

 Andorra la Vella.-

El comú d’Andorra la Vella farà un seguit de millores a la planta baixa de la casa comuna, on es troba el servei de Tràmits.

Els primers treballs que es faran serà la reforma de la porta d’entrada, de tal manera que hi hagi una doble porta, la d’entrada pròpiament dita, i una específica per a Tràmits, enmig de les quals hi haurà un espai. A més, es faran actuacions a la façana d’aquesta planta baixa amb l’objectiu d’assegurar les bones condicions climàtiques, tal com concreten des del comú.

La corporació comunal havia convocat un concurs per fer tota una sèrie de millores en aquesta planta d’entrada al comú i, finalment, ha procedit a una adjudicació parcial del projecte, per un import de 54.000 euros, tal com consta publicat aquest dimecres al BOPA. El motiu és que les ofertes que es van presentar superaven les previsions pressupostàries.

Per tant, ara es farà una primera fase en què es faran les millores esmentades, i en una fase posterior es vol dur a terme la reforma centrada en l’exposició dels símbols de comandament (la vara del Contrapàs, la Creu Grossa original i les capes i els tricornis que utilitzen els cònsols per als juraments).

En paral·lel, s’ha instal·lat un panell informatiu a la zona de Tràmits, que ja estava previst.

[fblike]
Font: ANA