Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


oients aquí avui: 88

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


La zona de la Portalada baixa al nivell 2 de vigilància

Publicat per el 7 de novembre de 2019

 Andorra la Vella.-

Un cop acabades les mesures de seguretat addicionals anunciades fa dues setmanes a la zona de la Portalada, la comissió encarregada de fer el seguiment de la zona, que inclou els ministres d’Ordenament Territorial i Justícia i Interior, tècnics dels dos departaments i geòlegs externs, ha decidit tornar al nivell 2 de vigilància.

Les obres que s’han fet fan referència a la col·locació d’una malla electrosoldada al mur de taulons ja existent, l’enretirada de rocs de la cubeta i la part interior del mur i la construcció d’una escullera de rocs i formigó. També s’està procedint a bombejar l’aigua que s’acumula dins la cubeta.

El nivell 2 de vigilància inclou la presència permanent d’efectius dels bombers entre les 7 i les 21 hores i rondes de prevenció per part del servei de circulació de Sant Julià durant les nits. A més, els tècnics continuen vigilant la zona de manera constant per veure si hi ha algun canvi significatiu. Tot i així, la comissió ha decidit mantenir la circulació de vehicles en sentit nord pel carril central per si s’han de fer altres intervencions en el terreny. Per altra banda, també s’autoritza l’estacionament de vehicles a l’aparcament exterior del centre comercial.

[fblike]
Font: ANA