Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 633

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


Treballs per millorar el carrer de l’Aigüeta

Publicat per el 7 de Novembre de 2019

 Andorra la Vella.-

Els equips de manteniment del comú d’ Andorra la Vella estan treballant per millorar el carrer de l’Aigüeta, més concretament la part que va des de la cantonada amb el Centre Comercial Andorrà i la plaça de l’Aigüeta.

Fa temps que els veïns de la zona reclamen una millora en aquesta part de la via que, tot i d’accés restringit a l’aparcament de MoraBanc, de l’ hotel Les Fonts i del magatzem de Via Moda, és utilitzat per vehicles, furgonetes i fins i tot camions de grans dimensions, per estacionar i descarregar el material (a causa de la proximitat amb l’avinguda Meritxell). Aquest trànsit rodat constant ha fet que part de la via, formada per llambordes, hagi quedat molt malmesa, fins a l’extrem que la matinada de diumenge a dilluns van sortir de lloc part d’aquestes llambordes que feien perillosa la circulació.

Vist el perill que suposava l’estat actual del ferm, el comú d’Andorra la Vella ha decidit treure part de les llambordes i asfaltar l’espai, en una actuació ja qüestionada pel veïns de la zona que ja la cataloguen com a “nyap”, segons han indicat diferents veïns dels edificis adjacents.

[fblike]
Font: ANA