Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 699

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


El renyen per dibuixar a classe i un restaurant el contracta per adornar les seves parets

Publicat per el 8 de Novembre de 2019

Un nen de nou anys a què li van cridar l’atenció per estar dibuixant a classe ha estat contractat per un restaurant perquè adorni amb les seves caricatures les parets de el local.

Joe Whale, de Shrewsbury, Regne Unit, té via lliure per a dibuixar tot allò que la seva imaginació li permeti als murs d’un restaurant de la localitat després que els seus professors li cridessin l’atenció per fer-ho a classe.

“Estava a l’escola frustrat per les poques hores de dibuix, així que es dedicava a fer gargots a la pissarra ia la taula a classe”, va explicar el seu pare a ‘Metro’.

No obstant això, va ser un dels seus mestres qui es va adonar de l’admirable tècnica de el menor i va penjar algun dels seus dibuixos a les xarxes socials. Les pintures van cridar l’atenció de diversos usuaris, entre ells, els amos de restaurant, que no van dubtar a posar-se en contacte amb els pares de Whale.

Els progenitors havien ficat al seu fill en classes de dibuix, i amb el seu beneplàcit i el del seu professor, van permetre a l’petit assistir després de l’escola a treballar en un mural amb el que va decorar les parets de restaurant.

“Aconsellaria als pares que encoratgin els seus fills a seguir sempre la seva passió i somnis”, va continuar amb les seves declaracions.

Joe va emprar 12 hores a decorar al restaurant.

[fblike]