Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


oients aquí avui: 12

En antena ara

El transistor

00:00 01:00


Sánchez i Alís, nous consellers generals

Publicat per el 8 de novembre de 2019

 Andorra la Vella.-

Les renúncies de Rosa Gili i Josep Majoral del Consell General han fet moure les peces als dos respectius partits, PS i Tercervia.

En aquest sentit i amb l’entrada de Carles Sánchez i Oliver Alís, que han pres possessió aquest dijous al matí, a l’inici de la sessió ordinària de preguntes al Govern, els dos grups parlamentaris han hagut de modificar els representants de les diferents comissions que formen la cambra legislativa.

Pel que fa al Partit Socialdemòcrata, es produeixen diferents canvis: Joaquim Miró formarà part de la Comissió Permanent i de les comissions d’Ordenament Territorial i d’Economia; Jordi Font ocuparà les comissions de Sanitat i Interior; Carles Sánchez formarà part de les comissions d’Educació i Cultura i d’Afers Socials, i Roger Padreny deixa la comissió d’Educació i Cultura per englobar-se a les comissions d’Ordenament Territorial i Economia. La resta de comissions que formen el Consell General, i que tenen representants del PS, no han patit modificacions i queden com estaven establertes.

Pel que fa al grup parlamentari de Terceravia, Oliver Alís, entrarà a formar part de la comissió legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient, en substitució de Josep Majoral. La resta de comissions, pel que fa al grup parlamentari de terceravia, no han patit modificacions.

[fblike]
Font: ANA