Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


oients aquí avui: 2427

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


Un mico roba un telèfon mòbil i realitza diverses comandes online

Publicat per el 15 de novembre de 2019

Un mico d’un zoològic xinès va ser gravat per una càmera de seguretat mentre manipulava un telèfon mòbil, que li havia agafat a un dels veterinaris de centre, i amb el qual va realitzar diverses compres en línia.

Un primat que es trobava dimecres sota observació a l’Yancheng Wild Animal World a Changzhou, va sostreure el telèfon d’un dels veterinaris de l’complex i va realitzar una comanda de menjar en una coneguda botiga en línia de al país asiàtic.

Lv Mengmeng, va assegurar que va deixar el dispositiu sobre una taula després d’haver realitzat unes compres, i va sortir de la consulta per donar de menjar a l’simi. El mico va aprofitar la seva absència per agafar el mòbil i continuar comprant, va declarar la dona a ‘Jiangsu TV’.

La víctima va explicar que passa gairebé tot el dia amb el primat i que aquest la veu habitualment utilitzant el telèfon. “M’ha vist fer comandes”, va confessar.

[fblike]