Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


oients aquí avui: 2406

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


Un geni de 9 anys, a punt de graduar-se com a enginyer

Publicat per el 18 de novembre de 2019

Laurent Simons és un nen de nou anys que al desembre acabarà la carrera d’enginyeria elèctrica a la Universitat Tecnològica d’Eindhoven, a Bèlgica. És “simplement extraordinari”, li descriuen els seus professors.

“No només és hiper intel·ligent, sinó també un nen molt comprensiu”, va explicar el director d’educació de la universitat, Sjoerd Hulshof.

Una vegada conclogui els seus estudis d’enginyeria, Simons començarà un grau en medicina, van explicar, per la seva banda, els orgullosos pares, metges de professió, a la ‘CNN’.

Els progenitors comprenen que segueix sent un nen i per això volen que jugui i es diverteixi com els altres nens de la seva edat. “No volem que es posi massa seriós. Fa el que li agrada “, va dir el pare. “Necessitem trobar un equilibri entre ser un nen i els seus talents”, va continuar.

El seu progrés no ha passat desapercebut i ha rebut nombroses ofertes de prestigioses universitats de tot el món perquè el petit cursi els seus estudis a les seves instal·lacions, tot i que la família prefereix no dir per quina d’elles es decantarà. Abans, planegen prendre unes vacances al Japó.
[fblike]