Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


oients aquí avui: 2438

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


El misteri dels feixos de diners que apareixen en un poble britànic

Publicat per el 19 de novembre de 2019

Durant els últims cinc anys, els habitants de l’comtat de Durham (Regne Unit) han estat sorpresos fins en dotze ocasions amb l’aparició aleatòria de milers de lliures en feixos de bitllets, a les voreres, bancs i parcs de la localitat. Els feixos, gairebé sempre de 2.000 lliures esterlines (2.340 euros), es componen per bitllets de 20.

Al llarg de 2019 s’han trobat quatre muntants diferents, l’últim, el dilluns al matí. Els diners apareix misteriosament, sempre en llocs diferents però a la vista de tots els habitants de l’comtat, informa ‘Metro’.

Els habitants de Blackhall Colliery, últim lloc on han aparegut, han lliurat les quantitats trobades a les autoritats.

Els agents, que han realitzat sense èxit proves dactilars als bitllets, han parlat amb els veïns i han comparat els números de sèrie amb els bancs de la zona, de moment, no tenen pistes sobre la identitat de l’responsable, va assegurar el detectiu John Forster ..

“Les circumstàncies segueixen sent un misteri, per la qual cosa agrairíem qualsevol informació que ens ajudi a arribar a el fons d’aquests incidents aleatoris”, va assegurar.

[fblike]