Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


oients aquí avui: 2331

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


Troben un carregament amb 900 ampolles de licor un vaixell enfonsat fa un segle que podrien valer milions

Publicat per el 20 de novembre de 2019

Un grup de caçadors de tresors, Ocean X Team, va trobar en un vaixell enfonsat a uns 80 metres de profunditat en aigües internacionals, entre Suècia i Finlàndia, un carregament de 900 ampolles de licor, presumiblement conyac i altres elixirs, el valor podria ser d’ diversos milions d’euros.

Es creu que el vaixell, que transportava les ampolles de contraban des de França a Sant Petersburg, va ser enfonsat el 1917 després de ser atacat per un submarí alemany durant la Primera Guerra Mundial.
Ocean X Team va recuperar tot el carregament, un total de 600 ampolles de conyac De Haartman & Co, i 300 ampolles de licor Benedictine, una marca propietat de Bacardí, que s’estan avaluant per treure-les a subhasta.

S’estima que el seu preu prodría rondar diversos milions d’euros, segons ha informat ‘The Takeout’.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

The last shipment of rare liquors for Tzar Nicholas II’s Russia, is now recovered! A search and salvage project that started 20 years ago is now completed. It wa The last shipment of rare liquors for Tzar Nicholas II’s Russia, is now recovered! A search and salvage project that started 20 years ago is now completed. It was on the 22nd October the salvage vessel “Deepsea Worker”, arrived in Sweden with a shipload of more than 100-year old cognac and liqueur, brought up from the Swedish steamer “s/s Kyros”! #congac #tzar #oceanx #oceanxteam #wine #spirits #diving #bacardi #liqueur #benedictine #kyros #france #russia #history #sweden #news #vin #vino #discovery #navy #ocean #balticsea #pic #film

Una publicación compartida de Ocean X Team (@oceanxteam) el

[fblike]