Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


oients aquí avui: 2448

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


Misteri a la granja: apareixen cinc bous desmembrats i sense una gota de sang

Publicat per el 21 de novembre de 2019

El misteri ha visitat el Silvies Valley Ranch, una granja situada a l’estat d’Oregon, on van aparèixer els cossos de cinc bous desmembrats però sense una gota de sang.

Segons Colby Marshall, un vaquer responsable de l’ranxo, l’escena on va trobar als animals era esgarrifós. Els toros semblaven estar fets de peluix, desinflats, sense una gota de sang. No tenien evidències de violència ni mossegades d’altres carronyers, tot i tenir la llengua i els genitals retallats amb una precisió quirúrgica.

Els toros eren sementals, i estaven valorats en uns 6.000 dòlars cada un. Marshall ha comentat que els treballadors tenen por i estan espantats. No surten a realitzar la seva jornada laboral, llevat d’anar armats.

“Si alguna persona, o persones, tenen la capacitat de fer caure un bou de 2.000 lliures, no crec que tinguin molts problemes en solucionar els 80 quilos d’un vaquer.”

Per la seva banda, el Xèrif de el Comtat de Harney, Dan Jenkins, ha estat investigant el cas i demanant el testimoni dels treballadors i alguns veïns.

Molts atribueixen el succés als extraterrestres (a Estats Units és comú la creença en altres formes de vida no humana), de manera que els agents no compten amb pistes fiables. No obstant això les autoritats han descartat que es tracti d’óssos, llops, coiots o altres animals de la regió.

Silvies Valley Ranch ha ofert una recompensa de 25.000 dòlars per qualsevol informació que ajudi a resoldre el cas.

[fblike]