Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


oients aquí avui: 2377

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


Porta el cadàver del seu marit fins l’asseguradora per presentar una prova de la seva defunció i cobrar la pòlissa

Publicat per el 26 de novembre de 2019

Dues dones es van presentar a les oficines de l’assegurada Old Mutual, a la ciutat de KwaZulu, a Sud-àfrica, amb la idea de cobrar l’import de l’assegurança de vida d’un dels seus familiars, Sifiso Mtshali, de 46 anys, que havia estat assassinat setmanes abans.

Per a això, en un intent desesperat per obtenir el pagament, les dones van portar embolicat en una lona de color blau el cos de la víctima.

Des l’asseguradora els havien informat que havien d’esperar 48 hores després de lliurar els documents requerits per cobrar la quantitat, però deu dies després de la mort de l’home, Old Mutual, no hi havia abonat la clàusula de l’assegurança que ascendia a 30.000 rand sud-africans, uns 2.000 euros, de manera que la vídua i la germana van decidir acudir amb el cadàver per presentar la prova de mort que els van exigir des de la companyia.

Un vídeo amb l’insòlit moment en què els familiars de Mtshali carreguen el seu cos i el porten cap a l’empresa s’ha viralizado a Twitter.

[fblike]