Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


oients aquí avui: 2493

En antena ara

Radioestadio

16:00 24:00


Una dona de 82 anys noqueja el lladre que es va colar a casa per robar

Publicat per el 27 de novembre de 2019

Willie Murphy, una dona de 82 anys, es disposava a ficar-se al llit quan un desconegut va trucar a la seva porta a la recerca d’ajuda.

La dona, resident a la ciutat nord-americana de Nova York, en declaracions a la cadena ‘WHAM’ de ‘ABC News’, ha assegurat que el desconegut va tocar el timbre de casa i va sol·licitar una ambulància. Murphy no el va creure, i el lladre va forçar l’entrada per colar-se en l’habitatge. En aquest moment, la dona va trucar a la policia.
“Va escollir la casa equivocada per entrar”, va dir.

L’assaltant desconeixia que Murphy és una fisicoculturista amb medalla olímpica i els seus exercicis diaris li permeten aixecar pesos de fins a 102 quilos, pel que els seus bíceps, malgrat la seva edat, són tan forts com roures.

La dona li va llançar una taula i després destrossar-contra el cos de l’intrús, va començar a copejar-li amb les potes de l’moble. L’home va quedar semiinconscient a terra, i Murphy va córrer a la cuina per agafar un pot de rentavaixelles que va buidar a la cara de l’lladre mentre aquest intentava incorporar-se. Amb l’ajuda d’una escombra va seguir colpejant.

Quan els agents es van presentar al lloc dels fets, van trobar a l’assaltant inconscient a terra. Irònicament, l’home que havia demanat una ambulància com a excusa per entrar, finalment, va necessitar un.


[fblike]