Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1306

En antena ara


Un client roba a un lladre mentre atraca un supermercat

Publicat per el 28 de novembre de 2019

La càmera de seguretat d’un supermercat a Johannesburg, Sud-àfrica, va capturar el moment en què un lladre, que va atracar el comerç a punt de pistola, va ser víctima d’un robatori per part d’un dels clients de l’establiment.

A les imatges es pot apreciar com l’atracador introdueix els diners en efectiu de la caixa registradora en una motxilla. Durant el procés, diversos bitllets van quedar escampats per terra, fet que va aprofitar un dels compradors per arrossegués i agafar-los sense que el criminal se n’adonés.

“Ningú va resultar ferit durant el robatori i es va proporcionar assessorament psicològic als implicats”, ha informat la policia tal com recull ‘News24’.


[fblike]