Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1137

En antena ara


Un ós salvatge acaricia afectuosament els cabells d’una dona

Publicat per el 29 de novembre de 2019

Un vídeo gravat en una zona protegida de Mèxic s’ha viralizado després que els internautes van poder contractar la candidesa d’un ós salvatge que es va acostar per l’esquena d’una turista per acariciar el cabell de manera amistosa.
El sorprenent fet va ser capturat dissabte al Parc Ecològic de Chipinque, a Monterey, Mèxic. A les imatges es pot apreciar com dos plantígrads s’alimenten de les deixalles en unes galledes d’escombraries, fins que un d’ells s’interessa pel grup de turistes, als quals se’ls ordena mantenir la calma i no moure fins que l’animal encreuament pel seu costat.

Quan va arribar a la seva altura, l’ós es va elevar sobre l’esquena d’una de les dones, i el que podria semblar un atac furiós, es va convertir en un sobtat atac d’amor quan la bèstia va començar a acariciar el cabell del seu objectiu.

Després de la seva mostra d’afecte, l’animal va tornar al seu hàbitat natural.

[fblike]