Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1149

En antena ara


El pavelló d’Andorra tanca la Biennal de Venècia amb la segona millor xifra de visitants

Publicat per el 30 de novembre de 2019

 Andorra la Vella.-

El pavelló d’Andorra, que enguany ha acollit l’exposició el ‘Futur és ara’ de l’artista Philippe Shangtiha, ha rebut un total de 39.700 visitants, dels quals 145 han estat andorrans.

El ministeri de Cultura, en la cinquena participació d’Andorra a la 58a Biennal de Venècia, fa una valoració inicial positiva de les dades assolides, ja que representen aconseguir la segona millor xifra de visitants des que Andorra participa en el certamen, només superada pel nombre registrat la passada edició del 2017.

En aquest balanç, el departament de Promoció Cultural destaca el nombre significatiu de visitants que es desplacen des d’Andorra. Des de les primeres participacions del país a la Biennal, aquesta xifra ha anat en augment, el que mostra un interès entre el públic andorrà. Està previst que aquest divendres mateix es transporti tota l’obra cap a Andorra que hauria d’arribar el dilluns 2 de desembre.

El 24 de novembre la 58a Biennal va tancar les portes amb una afluència total de 593.615 visitants. Aquest mateix dia, es va desplaçar a Venècia un equip de tècnics per tal de procedir amb el desmuntatge del pavelló.

[fblike]
Font: ANA