Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1401

En antena ara


Espot i Calvó participaran en la la COP25 que acull Madrid

Publicat per el 30 de novembre de 2019

 Andorra la Vella.-

El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, participaran en la 25a edició de la Conferència de les Parts (COP25) que acollirà Madrid del 2 al 13 de desembre.

La reunió està organitzada per l’Oficina del Canvi Climàtic de les Nacions Unides, sota la presidència de la República de Xile i la col·laboració d’Espanya, que acull l’esdeveniment. Espot assistirà aquest dilluns a la cerimònia inaugural amb la resta de caps d’Estat i de govern i intervindrà per explicar els avenços de treball que ha dut a terme Andorra en la lluita contra el canvi climàtic i per mitigar les emissions de gasos d’efecte hivernacle. A la tarda, el cap de Govern assistirà a la recepció oferta pel Rei Felip VI al Palau Reial.

Per la seva part, la ministra assistirà a la conferència a partir del dia 9 de desembre i fins al dijous 12. Al llarg d’aquests dies la titular de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat participarà en diverses reunions i taules de treball per compartir experiències en la temàtica. Les 197 parts que conformen el tractat –196 nacions més la Unió Europea–, buscaran al llarg de la COP25 avançar cap a la implementació dels acords que es van assolir amb Convenció Marc de les Nacions Unides que estableix obligacions específiques per combatre el canvi climàtic.

[fblike]
Font: ANA