En directe

El transistor

00:00 01:30


oients aquí avui: 197

En directe

El transistor

00:00 01:30


Naturlandia obre fins a 10 quilòmetres de pistes d’esquí de fons

Per: el 30 de novembre de 2019

 Sant Julià de Lòria.-

L’estació d’esquí de fons de la Rabassa, a la cota 2.000 de Naturlandia, obrirà aquest cap de setmana un total de 10 quilòmetres de pistes traçades per a la pràctica de les modalitats clàssic i patinador.

En la cota baixa el camp de neu registra gruixos de 10 centímetres mentre que les zones més altres els gruixos s’enfilen fins als 30 centímetres de neu primavera. En aquesta mateixa zona també es podrà passejar amb raquetes de neu o fins i tot, amb reserva prèvia, rebre classes d’esquí de fons.

En paral·lel a l’obertura de les pistes, es mantenen en funcionament les activitats del tobogan mini tubby i el tobogan tubby, així com el parc d’animals i aula de natura, els tallers infantils i la zona de trineus per a nens a la cota 2.000. Pel que fa a la cota 1.600, el Tobotronc, l’Airtrekk i la seva tirolina, el circuit buggy infantil, el tir amb arc i el laberint inflable també es mantenen en funcionament amb la previsió de consolidar els resultats d’afluència registrats al llarg de tot aquest any.

Les activitats de motos de neu i mini motos romandran tancades per motius de seguretat fins que no hi hagi les condicions idònies que permetin la pràctica amb les màximes prestacions. De la mateixa manera, els diversos restaurants situats a les cotes 1.600 i 2.000 també estaran tancats.

[fblike]
Font: ANA