PUBLICITAT

En directe

Radioestadio

16:00 23:30


oients aquí avui: 1504

En directe

Radioestadio

16:00 23:30


Pallarés planteja reunions cada 15 dies entre el ministeri i tots els sindicats

Per: el 30 de novembre de 2019

 Andorra la Vella.-

La ministra de Funció Pública i Simplificació de l’Administració, Judith Pallarés, i la secretària d’Estat de Funció Pública, Lara Vilamala, s’han reunit aquest divendres amb els representants del Sindicat de Personal Adscrit a l’Administració General (Sipaag), del Col·lectiu de Funcionaris de la Policia d’Andorra (CFPA) i del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) per tal d’avançar en la modificació de la Llei de la Funció Pública, així com en el desplegament reglamentari.

Durant la trobada, Pallarés ha plantejat la necessitat de “formalitzar un calendari de reunions periòdiques entre el ministeri i tots els sindicats”. En aquest sentit, Pallarés ha destacat que “fins ara se celebrava una reunió amb els sindicats mensualment”, essent interessant i necessari que aquestes se celebressin cada quince dies.

Pallarés ha volgut destacar que aquesta proposta serà traslladada a les organitzacions sindicals que no han estat presents en la reunió d’aquest divendres i amb els quals es trobarà en els pròxims dies. D’aquesta manera, la ministra ha mostrat la seva voluntat de seguir treballant conjuntament amb els representants dels funcionaris i treballadors públics i tenir amb ells una comunicació directa i fluida. Precisament, Pallarés ha instat als sindicats a nomenar els representants que els hi corresponen a la Comissió de Personal, un òrgan previst a la Llei de Funció Pública.

[fblike]

Font: ANA