Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1232

En antena ara


Ubach defensa el creixement sostenible dels Pirineus en un congrés a l’Aragó

Publicat per el 30 de novembre de 2019

 Andorra la Vella.-

El XXXVII Consell Plenari de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), celebrat aquest dimecres i dijous a la ciutat espanyola de Jaca, ha comptat amb la presència dels set territoris que integren el consorci de la CTP, a més de la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach.

Els representants de les dues regions franceses de Nouvelle-Aquitaine i Occitanie/Pyrénées-Méditerranée; de les comunitats autònomes espanyoles de Catalunya, l’Aragó, Navarra i el País Basc, i d’Andorra han signat una declaració conjunta amb la qual es comprometen a continuar treballant l’Estratègia Pirinenca.

El pla d’acció establert per al període 2018-2024 estableix les prioritats de desenvolupament dels Pirineus per contribuir a la millora de la qualitat de vida dels seus habitants a través de la cooperació transfronterera. Precisament, els representants de la Comunitat de Treball dels Pirineus han reconegut que aquest objectiu ha de ser el fruit d’un treball de col·laboració entre els membres del consorci i els agents del territori. De fet, la CTP és l’organisme encarregat de gestionar el programa europeu de cooperació transfronterera Espanya-França-Andorra (POCTEFA), orientat a reforçar el creixement sostenible social i econòmic d’aquesta zona.

[fblike]
Font: ANA