Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:30 06:00


oients aquí avui: 179

En antena ara

El transistor

04:30 06:00


Els beneficis de la música arriben a la gent gran de la mà d’Anna Vega

Publicat per el 1 de desembre de 2019

 Sant Julià de Lòria.-

“Donar recursos” als assistents de tal manera que “la part beneficiosa de la música pugui ajudar-los amb el seu moment actual, ja sigui des del punt de vista emocional, físic” o fins i tot de la memòria.

Amb aquests objectius la pedagoga musical Anna Vega ha dut a terme aquest divendres dos tallers dirigits a la gent gran, una proposta que la Fundació ONCA oferia per primera vegada, ja que els tallers per a professionals o per a famílies que Vega ha ofert i oferirà entre aquest divendres i dissabte ja havien tingut lloc en altres ocasions.

D’aquesta manera, la trentena de persones que han pres part aquest divendres a la tarda en les dues activitats ofertes per Vega han pogut treballar elements com la coordinació, mantenir-se actius o la part “lúdica, festiva i emocional” relacionada amb la música. També es volia despertar-los “la il·lusió”. “És un incentiu a il·lusionar-se a fer coses”, ha dit Vega, que a més a més remarca que la “música ajuda a crear xarxa”, a què els participants se sentin part d’un col·lectiu.

La pedagoga musical ha manifestat que malgrat que aquest divendres ha ofert tallers per a gent gran i aquest dissabte en fa per a nens (amb les seves famílies) les activitats que duu a terme per treballar els aspectes esmentats “no són molt diferents” i, de fet, ha recordat que quan som grans “tornem a ser nens”.

En total fins a 186 persones prendran part al llarg de tot el cap de setmana en aquests tallers, que tanquen la temporada formativa de la Fundació ONCA.

[fblike]
Font: ANA