Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1467

En antena ara


Acrobàcies i jocs d’equilibri a la festa del lleure

Publicat per el 1 de desembre de 2019

 Andorra la Vella.-

El Servei de Joventut del comú d’Andorra la Vella ha celebrat aquest divendres la festa del lleure al centre 360xtreme. L’objectiu de l’esdeveniment, tal com ha explicat Alain Cabanes, conseller de Joventut, Participació Ciutadana i Esports, recau en què els nenes i nenes de la parròquia, a banda de conèixer l’espai, “facin esport i descobreixin altres activitats que es realitzen al club i que consisteixen a divertir-se fent un esforç físic”.

D’altra banda, Cabanes ha recalcat que Andorra “és un país que fa activitats per tal de promoure l’esport, no només físiques sinó també mentals”.

El comú d’Andorra la Vella, en aquesta temporada, s’ha proposat dur a terme activitats d’aquests tipus “almenys un cop al mes”. En l’obertura, hi han participat prop d’una vintena de joves de diferents edats, una xifra que ha anat creixent al llarg de la tarda, tots ells, sota la supervisió de l’equip assistencial de la Creu Roja Andorrana. Els que han participat en aquesta jornada de portes obertes al 360xtreme, han realitzat activitats de tota mena, des de salts d’altura, tombarelles i jocs d’equilibri.

360xtreme és un centre indoor que permet practicar tots els trucs de ‘freestyle’ amb fortes mesures de seguretat. Està destinat tant a principiants com a profesionals i disposa d’espais per a patinadors de diferents disciplines i activitats i zones per als més petits per tal que puguin treballar la seva psicomotricitat i estimulació sensorial.

[fblike]

Font: ANA