Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1325

En antena ara


Ona Carbonell porta la natació sincronitzada a Caldea

Publicat per el 1 de desembre de 2019

 Escaldes-Engordany.-

Caldea ha inaugurat aquest dissabte la nova piscina de natació del club per a socis, la qual, consta de tres carrils i 25 metres de llargada. Ona Carbonell, nedadora de natació sincronitzada i guanyadora del programa espanyol Matercheff, ha estat l’encarregada de dur a terme l’acte inaugural.

Per fer-ho, prèviament, ha dut a terme una xerrada on ha explicat la seva trajectòria professional i ha donat a conèixer als assistents tots aquells obstacles que com a esportista d’elit ha hagut de superar per tal d’arribar on és ara. Esdevenint com a campiona de més d’una cinquantena de medalles, Carbonell ha assegurat sentir-se contenta de ser la protagonista de l’esdeveniment, ja que per a ella, Andorra, “és un pais especial on he viscut moments molt bonics en la meva infantesa”.

Posteriorment a la xerrada, Carbonell ha dirigit una sessió d’aprenentatge de natació sincronitzada. A l’activitat hi han participat una trentena de persones que han practicat diversos exercicis dins i fora de l’aigua. Carbonell ha recalcat que avui dia, la disciplina a la qual ella es dedica “passa per molts bons moments, ja que fa uns anys, la natació sincronitzada no es coneixia, un fet que amb el pas del temps s’ha anat arreglant”.

Amb aquesta inauguració, Caldea amplia la seva oferta pels socis, una piscina que s’afegeix a les pistes de pàdel, al gimnàs amb la darrera tecnologia en maquinàries, i els diferents espais ‘wellness’. D’altra banda, cal destacar que un dels projectes més ambiciosos del centre termal era la construcció d’una piscina exterior panoràmica, que des del mateix centre, han assegurat que per diverses raons “les obres s’han endarrerit, per la qual cosa, encara no podem fer pública una data exacta en la qual estarà oberta al públic”.

[fblike]
Font: ANA