Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1456

En antena ara


Un total de nou aspirants superen el curs per a agents de circulació comunals

Publicat per el 1 de desembre de 2019

 Andorra la Vella.-

Aquest divendres a la tarda s’ha celebrat al Centre de congressos d’Andorra la Vella l’acte d’acreditació de la vuitena promoció del curs bàsic de capacitació per a agents de circulació comunals, que atorga la Comissió Interparroquial.

Durant l’acte, els nou aspirants a agents de circulació que han participat en el curs han rebut les respectives orles després de superar amb èxit la formació.

Aquest curs, de 240 hores i que ha tingut lloc els darrers tres mesos, és el pas previ per formar part dels serveis de circulació comunals. Entre els nou participants hi ha aspirants a agents de circulació dels comuns de Canillo, Encamp, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria. Ara, durant un any s’incorporaran a les respectives àrees de circulació per continuar el procés formatiu i esdevenir oficialment agents de circulació a les parròquies respectives.

L’acte ha estat presidit pel vicepresident de la comissió i cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila, i pel cònsol menor d’Andorra la Vella i membre de la comissió, Miquel Canturri, que ha encoratjat els futurs agents a estimar una professió que suposa el primer esglaó de proximitat entre el ciutadà i l’administració i a no oblidar mai la vocació de servei. A banda dels nou auxiliars, també han rebut un reconeixement els quatre formadors del curs.

[fblike]
Font: ANA