Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 136

En antena ara


Detingut per intentar accedir al Principat reiteradament amb una identitat falsa

Publicat per el 2 de desembre de 2019

 Andorra la Vella.-

La policia va detenir dimecres de la setmana passada un home no resident de 28 anys a la frontera francesa com a presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic.

Efectius de la duana van controlar un vehicle ocupat per cinc persones que pretenia accedir al Principat. Després d’identificar la impremta dactilar del conductor, els cossos d’ordre es van adonar que ja havia intentat accedir al Principat amb anterioritat amb una altra identitat i data diferent de la reflectida al seu passaport, motiu pel qual va ser detingut. Pel que fa a la resta d’acompanyants, la policia els hi va denegar l’accés al país per no dur la documentació necessària per passar la frontera i per motius d’ordre públic, ja que anaven proveïts amb tenalles i dues bosses folrades amb paper d’alumini que generalment s’utilitzen per cometre furts de mercaderia en establiments comercials.

En total, el Cos de Policia ha procedit a la detenció de 16 persones durant aquesta darrera setmana (del 25 de novembre al 2 de desembre). Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (2), contra el patrimoni (1), contra la seguretat del trànsit (7) i altres delictes (6).

Destaca també la detenció d’un jove resident de 19 anys a Escaldes-Engordany com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual. A més, la policia també va detenir dijous passat, a Sant Julià de Lòria, un home resident de 54 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, ja que la seva parella hauria denunciat que patia maltractaments físics i psíquics per part del detingut.

D’altra banda, el cos d’ordre va procedir, la matinada d’aquest diumenge, a la detenció de quatre persones per superar la taxa d’alcohol permesa al volant. Un d’ells, a més, hauria comès una infracció en el codi de circulació.

Per últim, també s’ha procedit a la detenció d’un home no resident de 26 anys per possessió de 0,9 grams de cocaïna i 8,5 grams de marihuana quan intentava accedir al país amb el seu turisme particular i, a banda, la policia també va detenir un resident de 27 anys per la possessió de 0,3 grams de cocaïna quan se’l va efectuar un control en un aparcament públic d’Andorra la Vella.

[fblike]
Font: ANA