Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1369

En antena ara


La democràcia, tema principal dels actes de celebració a Andorra de la Constitució espanyola

Publicat per el 2 de desembre de 2019

 Andorra la Vella.-

L’ambaixada d’Espanya a Andorra organitza els propers dies 3 i 4 de desembre les jornades que porten el títol ‘Estat democràtic: qüestió de dret’ amb motiu del dia de la Constitució espanyola.

Organitzada directament per la conselleria d’Educació, hi col·labora el col·legi espanyol Maria Moliner, que abordarà la qüestió amb ‘La democràcia’ com a tema principal. El ministre conseller de l’ambaixada, Nicolás el Busto, i el professor de Filosofia i llicenciat en dret del Maria Moliner, Aurelio Corral, seran els ponents. Les jornades, que van destinades als alumnes de primer i segon de batxillerat, es portaran a terme de 9 a 11 del matí.

La primera edició de les jornades tenen com a objectiu fomentar la capacitat d’anàlisi i el pensament crític, com també confrontar les idees sobre el concepte d’Estat democràtic i afavorir el diàleg i el debat polític. També incidiran, segons l’ambaixada d’Espanya, en l’anàlisi dels continguts que s’exposin, desenvolupar l’esperit democràtic, facilitar la comprensió d’idees i conceptes complicats, dotar dels instruments necessaris que afavoreixin la idea de ciutadania democràtica i desenvolupar la dimensió política d’Europa.

[fblike]
Font: ANA