Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Noticias Medio Dia

14:30 15:00


oients aquí avui: 1532

En antena ara

Noticias Medio Dia

14:30 15:00


L’Ordino Clàssic tanca amb el Concert de Cap d’Any

Publicat per el 2 de desembre de 2019

 Andorra la Vella.-

Les entrades del Concert de Cap d’Any, que organitza el comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà i que tindrà lloc el dimecres dia 1 de gener a les 19 hores a l’Auditori Nacional, estran disponibles a partir d’aquest dimecres dia 3 de desembre, a la pàgina web d’Ordino Clàssic per un preu d’entre 25 i 35 euros.

Sota el títol de ‘Valsos, polques i molt més’, el concert a càrrec de l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (ONCA), és la tercera i última cita de l’Ordino Clàssic després dels concerts d’Ara Malikian, que va donar el tret de sortida; i 5AndCordes, que va actuar a l’església parroquial d’Ordino, el 10 de novembre.

Un any més, Francesc Prat serà l’encarregat de dirigir l’orquestra en un dels esdeveniments culturals més importants del país. El concert proposa donar la benvinguda a l’any 2020 d’una manera emotiva i divertida, amb un programa que se centrarà, sobretot, en Johann Strauss, però que també comptarà amb obres de Debussy i Offenbach. A més, el programa començarà amb un petit homenatge a Beethoven pel 250è aniversari del seu naixement.

D’aquesta manera, es tanca una altra edició d’Ordino Classic, una iniciativa cultural que continua consolidant-se al país amb artistes de renom i una proposta musical que connecta la seva part més clàssica amb una visió contemporània i actual.

[fblike]
Font: ANA