‘A holiday reunion’: E.T torna a la terra 37 anys després en aquest lacrimogen curtmetratge

Dos dels millors amics de la història de el cinema han tornat a reunir-37 anys després de l’última vegada que es van veure.

Henry Thomas, l’actor que va interpretar a Elliot, en la bomba dirigit per Steven Spielberg el 1982, ET, es va trobar de nou amb l’inoblidable extraterrestre en el curtmetratge ‘A Holiday Reunion’, emès el passat dijous a la cadena NBC, amb motiu de la desfilada del Dia d’Acció de Gràcies.

El curt de quatre minuts de durada és en realitat una campanya publicitària per a la marca Xfinity, dirigit per Lance Acord, sota la supervisió, en tot moment de Steven Spielberg, van assegurar des de la productora

A ‘A Holiday Reunion’ ET torna a la Terra per reunir amb un Elliott, ara un adult casat i amb dos fills.

Prepareu els mocadors: