Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 484

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Sergi Romero, nou director general de Pyréenées

Publicat per el 5 de desembre de 2019

 Andorra la Vella.-

El centre comercial Pyréenées ha anomenat Sergi Romero com a nou director general del grup. Romero és una persona reconeguda dins del món de la moda i compta amb una àmplia experiència dins del sector del màrqueting, la direcció comercial i de grups, la digitalització i l’e-commerce.

En aquesta nova etapa de Pyréenées, Romero s’encarregarà de totes aquelles tasques relacionades amb les àrees de negoci i màrqueting. D’altra banda, les àrees d’administració i finances, control de gestió, organització de sistemes i recursos humans, entre d’altres, seguiran sota la responsabilitat del conseller delegat.

Pyréenées ha informat també que Josep Manzano, director general de Recursos Humans, es jubilarà a final d’aquest any. En aquest sentit, el grup ha volgut agrair a Manzano “tots aquests anys de dedicació”, reconeixent-li una gran tasca al servei de Pyréenées. Patrick Pérez, director de Pyréenées, ha demanat a Manzano que, tot i jubilar-se, “ens segueixi acompanyant com a patró i secretari de la Fundació Jacqueline Pradère, la qual va iniciar la seva activitat l’any 1988.

[fblike]
Font: ANA