Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 550

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Una dona aconsegueix fotografiar les seves 17 mascotes … totes mirant a la càmera

Publicat per el 5 de desembre de 2019

Una dona va aconseguir posar d’acord als seus vuit cans i als seus nou gats perquè miressin a càmera i immortalitzar-se en una instantània que s’ha viralizado a les xarxes socials.

Kathy Adde Smith, una gal·lesa de 30 anys, va trigar dues setmanes a aconseguir la seva anhelada fotografia, 14 dies d’entrenaments i intents fallits.

“En cert moment, els gossos estaven a punt per al desafiament i es van asseure en silenci davant de la càmera, però va ser la participació dels gats el que va resultar ser més difícil”, va comentar Smith.

Primerament va aconseguir que tres pastors alemanys: Mishka, Storm i Max, 3 collies: Sheba, Ben i Rio, i un Yorkshire Terrier anomenat Teddy, romanguessin quiets a canvi d ‘ “un grapat de llaminadures”.
El dels mininos va ser un altre cantar, i tan sols va tenir una oportunitat de retratar-costat dels cans.

“Estava tan emocionada quan em vaig adonar que havia capturat aquesta foto, perquè és com una petita foto familiar. Els estimo, a totes les meves mascotes, per tant estava molt feliç quan ho vaig aconseguir “, va dir després de reunir a les 17 mascotes. “Vaig seguir tractant de treure fotos de tots junts, però alguns ja estaven fora de quadre”, ha matisat.
“Vivim en una casa bastant caòtica, però t’acostumes”, va dir.