Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Sàbiens

11:05 12:00


oients aquí avui: 1230

En antena ara

Sàbiens

11:05 12:00


Vallnord obrirà el 100% de les seves pistes pel pont de la Puríssima

Publicat per el 5 de desembre de 2019

 Andorra la Vella.-

L’estació Vallnord-Pal Arinsal augmentarà al 100% l’obertura de les seves pistes en aquest Pont de la Puríssima. Les nevades del mes de novembre i la feina realitzada durant la prèvia a l’obertura amb neu de cultiu han estat una bona posada a punt pel pont de la Puríssima.

L’estació tindrà connectats tots els sectors i obrirà les 46 pistes i els diferents remuntadors, i ho farà amb el 97% del ginys disponibles per a tothom. Pel que fa a l’estat de la neu, els esquiadors es podran trobar fins a gruixos de neu de 30 cm a cota baixa i 60 cm a cota alta amb qualitat de neu pols. Les precipitacions que s’esperen en les properes hores podran ajudar a augmentar els gruixos de neu i seguir treballant en la neu de cultiu i preparació de neu, tot i que, segons les previsions, apunten una bona temperatura amb òptimes condicions.

D’altra banda, Ordino Arcalís ha informat que preveu obrir durant el pont de la Puríssima el 90% de la totalitat de les seves pistes i dels remuntadors, amb tots els punts de restauració operatius, així com l’Escola d’Esquí i Snowboard, el jardí de neu i la guarderia, a més de les activitats. Tanmateix, aquest divendres obrirà el ‘Sunset Park Peretol by Henrik Harlaut’, a Bordes d’Envalira, que està inclòs sense cap cost addicional per als usuaris del forfet de temporada d’Ordino Arcalís. L’estat de les pistes, amb una qualitat de neu pols, combinat amb el treball dels equips tècnics d’innovació que vetllen per mantenir-ne les condicions, amb uns gruixos d’entre 30-50 cm, faran que l’estació funcioni a ple rendiment. Ordino Arcalís ha estat el primer camp de neu d’Andorra en obrir les seves portes, ho va fer el 16 de novembre, i es preveu que tanqui el 3 de maig sempre que les condicions ho permetin.

[fblike]
Font: ANA