Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 618

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Calvó participa en la COP25 a Madrid

Publicat per el 10 de desembre de 2019

 Andorra la Vella.-

Una delegació del ministeri d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, encapçalada per la titular de la cartera, Silvia Calvó, es troba a Madrid per assistir a la 25a Conferència d’estats membres del conveni marc de Nacions Unides sobre el canvi climàtic (COP25) organitzada per Xile i Espanya.

A banda de Calvó, també s’hi ha desplaçat el secretari d’Estat, Marc Rossell, i el director de l’Oficina del Canvi Climàtic, Carles Miquel. La ministra participarà aquest dimecres al segment d’alt nivell ministerial, on explicarà els passos que s’han fet per tal de complir amb l’objectiu de limitar a 1,5 graus celsius l’augment global de la temperatura. Entre ells, l’adopció per unanimitat de la Llei de transició energètica i del canvi climàtic, que estableix el marc legal per poder complir amb aquestes obligacions internacionals.

Andorra també organitza, aprofitant la COP25, diferents esdeveniments paral·lels i trobades bilaterals amb homòlegs i alts càrrecs amb països com el Brasil o la República Dominicana. Durant el matí d’aquest dilluns, Calvó ha convidat al seu homòleg de Brasil, Ricardo de Aquino Salles, a la X Conferència Iberoamericana de ministres de Medi Ambient, una trobada que el Govern d’Andorra recupera després de deu anys i que vol reforçar la dimensió mediambiental de la cimera.

[fblike]
Font: ANA