Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 794

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


La policia deté deu persones per possessió de cocaïna i tretze per la campanya d’alcoholèmia

Publicat per el 10 de desembre de 2019

 Escaldes-Engordany.-

La policia ha detingut durant la darrera setmana fins a deu persones per possessió de cocaïna, alguns per consum propi i d’altres per intentar vendre una petita quantitat a terceres persones.

Al Pas de la Casa, el cos d’ordre va detenir un noi resident de 18 anys en un control a la via pública, en aquest cas perquè els agents van percebre que el detingut pretenia vendre aquesta substància, en concret la quantiat d’1 gram. A Soldeu van ser dos homes els detinguts, un dels quals temporer, en aquest cas per consum en un lavabo d’un aparcament comunal de 0,2 grams de cocaïna. Al Tarter van ser tres nois els detinguts, d’entre 19 i 24 anys, també enxampats per la policia en un aparcament a la via pública amb possessió de dos embolcalls de 0,6 i 0,5 grams respectivament. El dia següent la mateixa localitat va ser el lloc de detenció de tres nois més, en aquest cas d’edats compreses entre els 23 i els 27 anys, també quan es disposaven a consumir els 0,6 grams de cocaïna que duien a sobre. Per últim, la policia ha detingut aquest diumenge a Soldeu un home de 45 anys no resident per possessió d’1,3 grams d’aquesta substància, després d’un control en un turisme que es trobava estacionat en un aparcament proper a un local d’oci.

La campanya d’alcoholèmia que la policia porta a terme durant aquest mes de desembre ha estat motiu de detenció de fins a tretze detinguts, la majoria homes, per superar la taxa mínima permesa d’alcohol en sang. El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 34 persones durant aquesta darrera setmana (del 2 al 8 de desembre). Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (10), contra el patrimoni (1), contra la seguretat del trànsit (18) i altres delictes (5).

Per últim, cal destacar un parell de detencions per maltractaments en l’àmbit domèstic. A Sant Julià de Lòria, la policia va detenir un home i una dona residents de 24 i 31 anys, després que els agents fossin requerits per una agressió mútua de parella i, a més, la dona presentés una actitud desafiant contra la policia. Aquest diumenge, la detenció va ser a la Massana, en aquest cas un home no resident de 46 anys, en un establiment hoteler. Segons la víctima, després d’una discussió la persona detinguda l’hauria agredit amb una forta bufetada a la galta i al llavi superior esquerre, en presència dels dos fills menors.

[fblike]
Font: ANA