Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 977

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Riva rep els ballarins del TC Dansa, proclamats campions del món a Orlando

Publicat per el 10 de desembre de 2019

 Andorra la Vella.-

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, han rebut aquest dilluns els ballarins de l’Escola TC Dansa, que es van proclamar campions del món per parelles i segons classificats a l”All Dance World Championship’, que va tenir lloc a la ciutat nord-americana d’Orlando aquest any. La directora del centre situat a Santa Coloma, Montse Ruiz, també ha assistit a l’acte que ha tingut lloc a l’edifici del Govern.

Riva ha destacat que els ballarins premiats han portat “el nom d’Andorra arreu i això és motiu d’orgull”. “Teníem ganes de mostrar-vos el nostre reconeixement i és important compartir aquest moment amb vosaltres”, ha afegit. En aquest sentit, Justo Ruiz ha mostrat el ple suport del ministeri de Cultura i Esports a l’escola de dansa “perquè continueu complint etapes”.

En concret, el grup Braids, format per dos ballarins de TC Dansa, van guanyar el campionat mundial de dansa urbana per parelles. Per la seva part, el grup Deivas, integrat per nou ballarins de TC Dansa, van ser els segons classificats en categoria grup petit estudiants al mateix campionat, que va comptar amb la participació de 50 països i més de 4.000 ballarins. Així mateix, ‘Deivas’ va arribar a les semifinals del concurs televisiu ‘Got Talent Espanya 2019’.

[fblike]
Font: ANA