Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 158

En antena ara


El dinar de Nadal de la gent gran a Encamp acull 170 padrins

Publicat per el 11 de desembre de 2019

 Encamp.-

Un total de 170 padrins encampadans han assistit aquest dimarts al ja tradicional dinar de Nadal de la gent gran que se celebra a l’hotel Guillem. Esther París, cònsol menor d’Encamp, s’ha mostrat sorpresa i satisfeta per la gran afluència de persones que han estat partícips en l’esdeveniment, descrivint el dia d’avui “com un veritable rècord d’assistència respecte d’altres edicions, on l’afluència era una mica menor”.

El dinar de Nadal de la gent gran té com a objectiu reunir als padrins per tal que puguin gaudir una part de les festivitats nadalenques en companyia dels seus versemblants.

París ha recalcat que els avis i àvies d’Encamp “són persones molt agraïdes amb qualsevol activitat que se’ls ofereixi”, un fet que en el dia d’avui, els mateixos padrins li han fet saber a la cònsol. Aquells que han assistit, han pogut gaudir d’un menú a base de risotto de bolets i parmesà, pollastre de pagès rostit amb guarnició, assortiment de pastisseria, begudes, neules i torrons per un preu de sis euros. A banda, com cada any, el comú regala un obsequi als assistents, que en aquest cas ha estat un estoig de viatge.

[fblike]
Font: ANA