Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 457

En antena ara

El transistor

04:00 06:00


Obliguen a una dona a canviar-se de roba durant un vol per portar una samarreta satànica

Publicat per el 11 de Desembre de 2019

American Airlines va obligar a una passatgera, originària de Florida i que viatjava rumb a Las Vegas, a mudar-se de samarreta per considerar ofensiva la peça per a la resta de l’passatge, informa ‘BuzzFeed News’.

La dona, en la samarreta podia llegir ‘Hail Satan’ (Visca Satanàs), va ser advertida pel personal d’una aerolínia per canviar-se la peça si volia quedar-se al vol, en cas contrari seria expulsada.

Swati Runi Goyal, de 49 anys, no se’n sabia avenir quan una de les hostesses de el vol en què havia embarcat es va acostar fins a ella i li va demanar que es canviés de roba. Segons Runi, a el principi va creure que es tractava d’una broma però passats uns instants va considerar l’incident com un delicte contra el sentiment religiós
“Com que em van tractar d’aquesta manera, només puc imaginar com tracten a altres grups religiosos, com els musulmans”, va dir Runi a l’ ‘New York Post’.
Després de publicar la seva història a Twitter, American Airlines va assegurar que investigaria els fets. “La discriminació no té cabuda a American Airlines”, han assegurat des de la companyia.
L’afectada va reconèixer que l’aerolínia es va posar en contacte amb ella i li va oferir reemborsar els diners dels bitllets.