Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 998

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Assandca assumeix el cost de tractamemt psicològic per a certs pacients i tanca un acord amb un centre mèdic

Publicat per el 13 de desembre de 2019

 Andorra la Vella.-

L’Associació andorrana contra el càncer (Assandca) ha signat un conveni amb el centre mèdic i psicològic Som Salut a través del qual s’oferirà serveis a un preu reduït als pacients i familiars que vinguin de part de l’associació.

A més, Assandca es farà càrrec directament del cost del suport psicològic al pacient i als seus familiars que consideri essencial per complementar el suport que fa el psicooncòleg de l’hospital, així com de l’assistència per part d’infermeres o auxiliars o de qualsevol altre servei que consideri necessari per al pacient o als seus familiars. En la resta de casos, els pacients comptaran amb descomptes d’entre el 6% i el 33%, en funció del servei i de la franja horària en què es presta.

Tal com informen des d’Assandca, entre els serveis oferts s’inclouen els de cuidador a domicili 24 hores (infermeres i auxiliars d’infermeria titulades) i de psicologia (a càrrec d’Assandca), i els de podologia i de nutrició i dietètica (a càrrec del pacient).

Amb aquest conveni, signat per Maria Carmen Garcia Oliva, gerent i cap de l’àrea de Psicologia de Som Salut, i Josep Saravia, president d’Assandca, s’aconsegueix “millorar i apropar l’assistència a les famílies afectades adaptant els serveis a les seves necessitats particulars dins d’una gran diversitat de situacions”, manifesten des de l’associació.

[fblike]
Font: ANA