Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 919

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


El Mercat de Nadal de la capital encara el tercer cap de setmana amb més actuacions i activitats infantils

Publicat per el 13 de desembre de 2019

 Andorra la Vella.-

El Mercat de Nadal d’Andorra la Vella encara el tercer cap de setmana consecutiu des de la seva obertura. En aquest espai, situat a la plaça del Poble, es concentraran dues de les activitats més destacades.

D’una banda, el taller infantil gratuït per confeccionar una bufanda gegant per al tió, que se celebrarà entre les 11 i les 19 hores, tant dissabte com diumenge. D’altra banda, també tornarà el ‘tast al mercat’, que estarà habilitat tot el cap de setmana de les 13 a les 15 hores.

Així doncs, el xef Francis Paniego oferirà el dissabte una degustació de croquetes de la mare i ‘pochas a la riojana’ amb tast de vins Sileo, Floral i Cava Clàssic Penedès AT Roca Brut, mentre que la proposta del diumenge, a càrrec del restaurant Forteen de Càtering by Exe Prisme, serà una degustació de plats de brasa moderna, noves tapes 2020 i un tast de vins Valle de Nabal Tinto, Nabal Rosat by Bodegas Nabal i Bassa Verdejo by Telmo Rodríguez.

Un dels plats forts del cap de setmana serà l’espectacle itinerant de gran format que recorrerà l’avinguda Meritxell, des del carrer de la Unió fins al Mercat de Nadal. En aquesta ocasió, la companyia de teatre Pavana, provinent d’Itàlia i els Països Baixos, oferirà l’animació ‘Night Colors’, durant la qual els espectadors podran contemplar grans figures amb contorns de llum que contribueixen a la seva majestuositat.

L’escenari de la plaça del Poble tornarà a ser, entre aquest divendres a la tarda i fins al diumenge, un punt de trobada amb les nadales com a protagonistes, amb reinterpretacions dels temes propis de l’època ofertes per grups del país ben variats. D’aquesta manera, el divendres, a les 18 hores, actuarà Scarlett Brotherhood. El dissabte, a partir de les 12.30 hores, actuarà Barroc Brothers i, a les 18 hores, ho farà Vibrand. Per al diumenge està prevista l’actuació del Cor de Rock, Jamp i el duo de saxos d’Efrem Roca i David Amat.

Les activitats gratuïtes infantils es continuen concentrant en dos espais. D’una banda, la plaça Guillemó acull l’Oficina de Correus Màgica, oberta cada dia fins al 4 de gener, entre les 17.30 i les 20 hores. El Parc de Nadal, situat a la confluència de les avingudes Meritxell i Reberaygua, serà l’espai on els menuts tindran l’oportunitat de lliscar sobre la pista de gel sintètic i sobre un trineu al tobogan de grans dimensions.

[fblike]
Font: ANA