Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 218

En antena ara

Más de uno

06:00 11:00


Graven una nena caminant per la cornisa d’un quart pis a Tenerife

Publicat per el 9 de gener de 2020

Un turista ha gravat a Tenerife unes imatges que posen els pèls de punta: en elles es pot veure a una nena de poca edat caminant per la cornisa d’un quart pis.

Afortunadament tot va quedar en un ensurt tot i que les conseqüències podrien haver estat molt més greus. Segons informa ‘Antena 3’, la menor estava a càrrec de la seva mare que, en aquest moment, s’estava dutxant.

La nena surt per una finestra, posa rumb a la terrassa per la cornisa i davant la impossibilitat d’accedir, es dóna mitja volta i torna a entrar per la finestra. En el seu periple arriba a patir una petita ensopegada.