Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 1301

En antena ara


Una traficant detinguda després d’intentar dissimular el seu carregament com si fos un nen

Publicat per el 12 de gener de 2020

Una dona va ser sorpresa en la duana d’Uganda amb un carregament de cosmètics que va intentar dissimular com si fos un nen. Les autoritats ugandeses van compartir dimecres passat al seu compte de Twitter les imatges de la sospitosa, on es pot apreciar a la dona amb un bony a la seva esquena amb forma de nen.

Els agents van informar que el ninot estava compost per diversos pijames a l’interior van trobar un carregament de cosmètics prohibits al país africà procedents de la República Democràtica de Congo, des d’on la detinguda havia arribat a bord d’un autobús.

Aquest tipus de cosmètics no poden ser introduïts al país pel seu alt contingut en hidroquinoa i mercuri, va comentar una portaveu de la policia.