Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara


oients aquí avui: 614

En antena ara


Sis nous seminaris obren el Cicle de Perfeccionament Professional

Publicat per el 13 de gener de 2020

 Sant Julià de Lòria.-

El Cicle de Perfeccionament Professional (CPP) es reprèn aquest 2020 a la Universitat d’Andorra (UdA) amb nous seminaris oberts al públic sobre temàtiques diverses, una oferta que s’anirà complementant amb més propostes durant la resta del curs acadèmic. Les sis primeres propostes formatives es desenvoluparan a partir del 31 de gener i fins al 3 de maig, en els àmbits de la salut, de l’educació i de l’administració d’empreses, i les inscripcions es formalitzen a través del web de la universitat.

En aquesta línia, l’UdA ha organitzat, des de l’any 1996, el CPP adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions reglades i als professionals del país. Aquestes formacions curtes, que s’ofereixen a la mateixa universitat, compten amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb l’UdA des de l’any 2004, a través del qual finança un 20% de la matrícula.

Els dies 21 de gener, 1 de febrer i 24 i 25 d’abril es realitzarà la formació ‘Entrenament emocional per la construcció del benestar’, en la qual es treballaran les bases essencials de l’educació emocional i s’aportaran les eines necessàries per al desenvolupament de les competències emocionals de tot professional. En l’àmbit de la salut, els dies 12 i 14 de febrer s’impartirà el taller en ‘Exploració física de la persona adulta’, per a professionals de la salut. En aquesta formació es mostrarà que tant l’anamnesi com l’exploració física estan fonamentades en coneixements científics i en habilitats comunicatives, tenint en compte el judici crític i el raonament clínic.

La música serà la protagonista els dies 28 i 29 de febrer com a recurs terapèutic en els àmbits de l’envelliment saludable i les demències, ja que ajuda a preservar aspectes socials, emocionals, físics i cognitius que impacten positivament en la qualitat de vida. Seguint en l’àmbit de la salut, el 27 i el 28 de març es realitzarà un curs teòric-pràctic en disfàgia orofaríngia, el qual dotarà d’eines als professionals del món assistencial que treballen amb persones amb dificultats de deglució.

Per altra banda, els dies 15, 22 i 29 d’abril a l’UdA s’oferirà un curs que mostra com diferents organitzacions (empreses, institucions, organitzacions socials) s’estructuren per assolir els seus objectius estratègics i tàctics en un entorn complex, competitiu i global, i analitza les configuracions estructurals més tradicionals i també les més innovadores. Quant al darrer d’aquests primers sis cursos, duu el títol de ‘Gestió de la compensació: retribució, beneficis i reconeixement’. Aquesta formació serà la segona edició que es realitza i s’oferirà els dies 6, 12 i 13 de maig.

Font: ANA