En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1183

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Audio: es queda tancat en un bar de Lleó després d’adormir-se al bany i crida a la Guàrdia Civil

Per: el 14 de gener de 2020

Un home va trucar a la Guàrdia Civil de Lleó demanant ajuda després quedar-se atrapat en un bar de la ciutat després d’haver-se adormit al bany de el local.

“Mira, sóc aquí en un bar de la Mare de Déu de l’Camí i m’he quedat tancat. L’han tancat fa una bona estona i m’he quedat tancat, i aquí estic … “, comença a dir l’home, que explica aque es va quedar adormit a l’anar a l’bany com a conseqüència de l’alcohol ingerit. “Vaig anar a l’bany i em vaig quedar adormit de la borratxera”, continua la trucada.

Quan l’agent li pregunta si ja ha sortit de l’bany, la resposta no té desperdici. “Home, és clar. Jo m’estic prenent una canya ara, dins de la barra “, assegura la víctima. “Millor un cafè, però bé … ja vas escalfant la màquina”, respon entre rialles l’agent.