Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Sàbiens

11:05 12:00


oients aquí avui: 996

En antena ara

Sàbiens

11:05 12:00


Un total de 61 persones han obtingut ja el diploma d’informadors turístics

Publicat per el 14 de gener de 2020

 Andorra la Vella.-

Les ministres de Turisme, Verònica Canals, i d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, han fet entrega aquest dilluns dels diplomes a la vintena de participants del tercer curs d’habilitació d’informadors turístics. Cal destacar que amb les persones que han rebut aquest dilluns els seus certificats ja són 61 els titulats des que van començar les formacions, ara fa tres anys.

El curs dona resposta a les demandes formulades pels mateixos guies turístics, els agents de viatges i el sector hoteler del Principat, entre altres, per tal de desenvolupar una oferta formativa destinada a professionals del sector, així com impulsar iniciatives que regulin la professió. Entre els diferents mòduls que s’imparteixen, que inclouen temàtiques com el turisme, el patrimoni cultural, l’oferta i productes d’Andorra o el disseny d’itineraris i tècniques de comunicació, també s’ha repetit el de primers auxilis, que va ser una prova pilot en la darrera edició. A més, en aquesta tercera edició, impartida al mes de novembre, s’han ampliat en quatre més les hores lectives, fins arribar a les 102.

El curs es desenvolupa amb el treball transversal dels ministeris de Turisme, d’Educació, Cultura i Medi Ambient, i compta amb la col·laboració de les associacions de guies turístics i d’agències de viatges.

D’altra banda, el ministeri de Turisme va realitzar recentment una altra formació, en aquest cas adreçada a recepcionistes dels allotjaments turístics, que va aplegar un total de 87 professionals. Hi ha previst fer-ne una segona edició aquesta primavera.

Font: ANA