Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 23:00


oients aquí avui: 2158

En antena ara

Radioestadio

16:00 23:00


Publiquen fotos de Michelle Obama i Angela Merkel amb cops a la cara

Publicat per el 17 de Gener de 2020

Una campanya contra la violència cap a les dones ha sacsejat la consciència dels italians després que aquesta setmana diversos carrers de la ciutat de Milà apareguessin empaperades amb les cares magolades de personatges tan reconeguts com la cancellera alemanya, Angela Merkel, o de l’exprimera dama nord-americana, Michelle Obama.

La campanya que porta el lema “Només per que sóc una dona” ha estat dissenyada per Alexsandro Palombo, ia més de les esmentades personalitats, també inclou altres rostres com de la primera dama francesa, Brigitte Macron, l’excandidata presidencial nord-americana Hillary Clinton o la congressista demòcrata nord-americana Alexandria Ocasio-Cortez, totes “desfigurades” pels cops.

“Volia il·lustrar el drama que afecta milions de dones a tot el món (…) denunciar, crear consciència i obtenir una resposta real de les institucions i la política”, va assegurar l’artista en un comunicat recollit per ‘IlGiorno’.

“Sóc víctima de violència domèstica, em paguen menys que a altres, he patit mutilació, no tinc dret a vestir-me com vull, no puc triar amb qui casar-me, vaig ser violada”, pot llegir-se en el text que acompanya la cridanera imatge.