Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 23:00


oients aquí avui: 2123

En antena ara

Radioestadio

16:00 23:00


‘Bababà’, primer taller formatiu de la Fundació ONCA

Publicat per el 20 de Gener de 2020

 Andorra la Vella.-

La Fundació ONCA, emparada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, inicia els tallers formatius de la 27a temporada i obre les inscripcions pel taller creatiu ‘Bababà’, a càrrec de la Cia Com Sona, amb Elena Pereta i Oriol Aguilar. Serà la primera vegada que la companyia ofereixi un taller per famílies, el qual es durà a terme el dissabte dia 1 de febrer a l’escenari del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Cia Com Sona ja ha participat en dues temporades de concerts familiars amb els espectacles ‘A cau d’orella’ i ‘Cromàtic’.

Quant al taller, es vertebra en dos grups d’edat. El primer està obert als nadons de 0 a 18 mesos i es podrà realitzar a les 11 i a les 16 hores. El segon grup és per a infants de 18 a 26 mesos i estarà dividit en tres torns: a les 12, a les 17 i a les 18 hores. En ambdós grups, cal escollir un dels horaris oferts, tal com indicada la fundació en un comunicat.

Segons Pereta, la companyia “presenta un taller familiar pels més petits de casa, amb música en directe i enregistrada segons l’activitat” centrada en cançons de falda, jocs i moixaines, amb la manipulació de material sonor i visual com ous, culleres de fusta, mocadors, teles i plàstics que creen efectes visuals emocionants. “Es juga amb la llum i la foscor, amb dansa i moviment, ritmes, jocs i vocalitzacions segons el mètode Edwin Gordon”, ha manifestat Pereta.

Les inscripcions pel taller, que té un cost de 15 euros per família, s’han de formalitzar al correu produccioonca@gmail.com i les places són limitades a 20 famílies per sessió. El pagament es realitzarà el mateix dia del taller, abans d’iniciar l’activitat, la qual es realitza amb la col·laboració de la Fundació Anna Riera i el comú escaldenc.

Font: ANA