Connectant...

Cadena Pirenaica...

Ràdio Valira

En antena ara

Radioestadio

16:00 23:00


oients aquí avui: 1970

En antena ara

Radioestadio

16:00 23:00


Alerta a Florida per una ‘pluja d’iguanes congelades’

Publicat per el 23 de Gener de 2020

Les autoritats meteorològiques dels Estats Units van llançar dimarts una curiosa alerta en què prevenien a la població de la possibilitat de la caiguda massiva de iguanes congelades dels arbres com a conseqüència de les baixes temperatures que es aconseguissin en l’estat nord-americà.

“Caiguda d’iguanes aquesta nit”, resa l’avís de el Servei Nacional de Clima (NWS). “Això no és una cosa que generalment vam pronosticar, però no es sorprengui si veu que les iguanes cauen dels arbres aquesta nit a mesura que els mínims cauen als – 1 a – 4 graus centígrads”, detalla i indica que aquest tipus de rèptils pot arribar fins als dos metres de longitud.

“Les iguanes són de sang freda. Elles s’alenteixen o tornen immòbils quan les temperatures baixen fins als 40 “, ha subratllat l’organisme. “Poden caure dels arbres, però no estan mortes”, ha precisat.

El sud de el país s’enfronta a temperatures inusuals per aquesta època de l’any.